in , , ,

Hotel Jürmala Spa

Lettland | Jürmala

Spabesök i Jürmala.

För några år sedan var jag och en journalist- och influencerkollega bjudna på en pressresa till Riga och Jürmala. De har riktigt fina spa där. Speciellt härligt var det att kombinera spabesök med sköna promenader på Jürmalas långa och fina strand. I Jürmala har de som spaspecialité att behandla med deras speciella och mineralrika lera som de hämtar väldigt långt ner i marken. På Baltic Beach Hotel & Spa fick vi pröva denna behandling. Jag gillar att orter har sina speciella signaturbehandlingar och när ja är på spabesök så försöker jag alltid att testa de lokala behandlingarna för de får man ju inte chans att pröva annars hemma i Sverige. Först blev vi skrubbade med havssalt, som en effektiv form av peeling. Sedan smordes vi in i lera och sist så packades vi in i plast och fick ligga på en värmebädd. Jättevarmt blev det. Jag blev väldigt avslappnad och somnade riktigt hårt. Efter duschen kändes huden väldigt len och återfuktad och jag kände mig lugn och pigg på samma gång. En behandling som jag gärna gör om.

Besöks och kontaktuppgifter

Hemsida

Värt att veta

Rapportera

Sätt din röst på platsen

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Loading…

0

Comments

0 comments

Elements Spa – Clarion Hotel Stockholm

Park Hotel & Spa