in , , ,

Park Hotel & Spa

Makedonien | Skopje

Spabesök i Skopje.

Nina Jansdotter

Nina Jansdotter

För en tid sedan var jag ett par gånger på Park Hotel & Spa Resort i Skopje i Makedonien, i samband med att jag var där i affärer och nätverkande.

Det är härligt att kombinera lite relax med arbete tycker jag. Även om sådana resor mest innebär jobb och det brukar vara långa dagar. Ofta är det möten i princip från morgon till kväll och man ser inte så mycket av landet man är i, tyvärr. Men ett litet besök någon timme på ett spa, kan jag då och då hinna med om jag lyckas smita från något möte.

På Hotel Park har de ett mysigt litet spa med röd belysning som skapar en varm stämning. Där fick jag även en väldigt bra zonterapiaktig fotmassage, som gjorde lite ont-skönt, eller hur jag ska beskriva det. En kombo av att massösen tryckte hårt på vissa punkter på foten och benet och växlade med massage, som fick igång blodcirkulationen. Efter en sådan behandling är man rätt mör och då är det viktigt att dricka mycket vatten så att man hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter.

De hade flera duktiga massöser där som gav asieninspirerade behandlingar. Jag blev väldigt avslappnad och en del av min ryggvärk minskade, vilket var bra för det är riktigt tufft att sitta på långa möten och ha ont i ryggen.

Besöks och kontaktuppgifter

Hemsida

Värt att veta

Rapportera

Hotel Jürmala Spa

Pápai Várkertfürdő